Steun ons

Zin om jouw (kosmisch) steentje bij te dragen aan de volkssterrenwacht van morgen? Lees hier wat je allemaal kan doen bij Cozmix.

Bezoek

Word vrijwilliger

Cozmix heeft - als bezoekerscentrum van de Volkssterrenwacht Beisbroek vzw - de hoofdopdracht om sterrenkunde, weerkunde, ruimtevaart en aanverwante wetenschappen en technologie te populariseren bij een divers publiek.

De goede werking van Volkssterrenwacht Beisbroek steunt al sinds haar oprichting in 1984 op de gedreven inzet van haar vrijwilligers. Samen met de uitbreiding van het bezoekerscentrum Cozmix werd ook de vrijwilligerswerking verder uitgebouwd tot een gedreven team van medewerkers.

Door het blijvend stijgend succes en de grote variëteit in activiteiten die we aanbieden, hebben we meer dan ooit nood aan enthousiaste vrijwilligers om ons team te versterken!

Meer info
Beisbroek 4

Doe een gift

Met een gift help je mee onze organisatie verder uitbouwen. Alle steun is welkom op ons rekeningnummer:

BE54 0682 0233 9397 (GKCCBEBB)

Vermeld zeker dat het om een gift gaat bij de overschrijving.

Doebox7

Sponsor ons

Ook als sponsor kun je de volkssterrenwacht steunen. U kunt ervoor kiezen om materiaal te sponsoren of rechtstreeks financieel te sponsoren.

Contact
Beisbroek 12

Volkssterrenwacht Beisbroek vzw als erfgenaam

Bij het opmaken van een testament kunt u (een gedeelte van) uw vermogen nalaten aan de Volkssterrenwacht Beisbroek vzw (ondernemingsnummer 0430.287.545). Uw nalatenschap komt integraal de uitbouw van onze werking en het bezoekerscentrum Cozmix ten goede.

Wil u meer informatie over een mogelijke erfstelling of legaat, dan helpen we u uiteraard graag verder.


Contact