Ga naar de inhoud

Bezoek / Groepen

Groepen krijgen bij bezoekerscentrum Cozmix een luxebehandeling! Vanaf 15 personen kun je na afspraak, op elk gewenst moment naar het planetarium en de sterrenwacht komen, ook 's avonds en in het weekend. Het programma kan steeds in overleg met onze medewerkers aangepast worden. Startuur en duur van het bezoek zijn altijd bespreekbaar, we kunnen extra informatie geven bij onze permanente tentoonstelling en zijn flexibel in de keuze van de planetariumvoorstelling.
Bel gerust even of stuur ons een e-mail, dan nemen wij de tijd om samen de details van je bezoek te bespreken. U kan ook gebruikmaken van dit online aanvraagformulier.

Voor groepen gelden volgende prijzen:
  • Jongerengroepen (minder dan 18 jaar): 5 euro per persoon (met een minimumprijs van 75 euro indien de groep uit minder dan 15 personen bestaat);
  • Groepen volwassenen: 6 euro per bezoeker (met een minimumprijs van 90 euro indien de groep uit minder dan 15 personen bestaat).
Deze prijzen zijn geldig voor een programma met een duurtijd van ongeveer twee uur. Groepen kunnen ook voor een uitgebreider programma kiezen (met een aangepaste prijs). Meer informatie hierover is te vinden in de rubriek Cozmix ruimtepak.