Pink Floyd planetarium experience

50 jaar 'The Dark Side of The Moon'

Pink Floyds iconische album 'The Dark Side of the Moon', uitgebracht in maart 1973, wordt 50 jaar. Geen betere plek om dit te vieren dan in een planetarium. Bij Cozmix (Zeeweg 96, 8200 Brugge) dompelen we jullie letterlijk onder in muziek en beeld voor een ongeëvenaarde immersieve topbeleving. Indrukwekkende fulldome beelden zorgen voor een 360° zicht op het zonnestelsel en universum, dit gecombineerd met het hele 'The Dark Side of the Moon' album in surround sound. Een unieke en overweldigende ervaring die alle zintuigen prikkelt.

De 'The Dark Side of the Moon' nocturnes in januari, februari, maart en april waren volzet. Er zijn inmiddels ook al nieuwe vertoningen ingepland in mei en juni, met avondvoorstellingen om 18.30 en om 20.30 h! Op woensdag 1 en zondag 19 mei gaat uitzonderlijk telkens één sessie door om 20.00 h.

Inschrijven kan via het reservatiesysteem in onderstaande kalender (doorklikken op 'Volgende maand').

Door het enorme succes van de ‘The Dark Side of the Moon’ nocturnes in Cozmix, maken we deze fantastische vertoning in het planetarium ook beschikbaar voor groepen. Muziek- en ruimteliefhebbers kunnen in 2024 uitzonderlijk het iconische album van Pink Floyd in fulldome onder de planetarium­koepel beleven op een moment naar keuze. Voor meer inlichtingen en reservatie, kunt u steeds contact opnemen met het bezoekerscentrum en zijn medewerkers via info@cozmix.be of 050 39 05 66.

2023 2024 The Dark Side Of The Moon Web